Godmorgon Måndag

Gick upp 07:30 för att köra brorsan och Teres till tåget, dom åker till Island några dagar och sen vidare till New York!! ååh låter härligt!:D massa shoppande för deras del:))
-Jaha aa du får ha de så bra där borta, kommer förmodligen och hälsar på om 8månader:)), Gustav
-Aa de ska ja, ni får också ha de så bra ni med ses om ett bra tag då!
Ser dom gå runt hörnet och bort mot tåget, de va fan sista gången jag ser dom på väldigt länge!:O kommer sakna dom VÄLDIGT mycket!

Inser också att de är fan imorrn kväll jag själv åker!!:O ojoj inte fattat de, pirrit nu!:D Kommer sakna alla väldigt mycket





Världens bästa pappa!<3

Som ni kanske vet så har min mobil inte fungerat son den ska, batteriet klarade 4h sen vare dax att ladda den igen... Och eftersom jag har världens bästa pappa fick jag en ny. -Man måste ju ha riktiga fungerande grejor, inge skräp.


Nokia N97

Tack pappa!<3


Hur mycket jag än önskar!

Hur mycket jag än önskar så kommer du förmodligen inte stanna med mig:'( Tack för dessa underbara år, det finns ingen som dig<3

Du kommer få de bättre där uppe<3

NEEEJ,neeej!!!!!!!!:'(((

Det får inte va såhär!!!! varför,varför?!!! ja klarar de inte!!!
Älskar dig MONA!<3  KOMMER ALLTID GÖRA!!!!

Måndag

Åh stackarna som börjar skolan idag, inte ett dugg avis!!!:D sov till halv 11 mycket skönt, tandregleringen halv tolv, gick smärtfritt denna gång med:D Varit hemma en stund och fixa med pappas logga till sitt nya företag:) tre tiden så var ja chaufför åt mamma och två av hennes jobbarkompisar, dom skulle ut till stugan och bada lite sen äta middag och snacka på lite antar jag. När jag ändå var där så hjälpte jag morfar att sätta upp en ny radio åt dom, händig som man är;D Borrade och skruvade lite sen satt den på plats med fungerande ljud och rätt tid inställt. Fick mig en Elle tidning som tack:)) Åt lite krusbär som mormor har bakom ett av husen, eller lite... jag rensade hela busken;D ååh älskar krusbär!! och rödvinbär!<3 ååh någon som har de på sin gård och vill bjuda in mig?:D haha;D

Nyss ätit och ska dra iväg till den bästa!
Joss och jag ska nämligen ha supernatural maraton ikväll! hela natten om vi vill de för jag ska sova över!:D Hon är kattvakt och har hennes syrras lägenhet hela veckan(y)

Veckan

Har inte gjort så mycket roligt att skriva om under veckan, men gör en sammanfattning:)

Sovit hos mormor och morfar söndag till måndag, riktigt mysigt!! åh kommer sakna de, bara åka ut dit och ta de lite lugnt:) Mormor har även världens skönaste duntäcke!! sover som en prinsessa<3
Måndag kväll: åkte till stallet och tittade på några lektioner nu när dom äntligen har börjat:)) Petra och Emma var mycket duktiga!

Tisdag var jag hos tandläkaren: Borsta noga, tandtråd varje dag +några småborstar som man morstar mellan tänderna, inga hål(y)
Tisdag em: Jag och Joss var hundvakt åt skilla, åh hon gnällde 5timmar i sträck ändå var vi ut med henne flera gånger!

Onsdag var en städar dag men blev inte jätte mycket gjort(a) for till stallet och tittade på dressyrgruppen och for senare till nästa stall och tog in några hästar:) Fixa med lite papper till australien på kvällen med mamma.

Torsdag morgon vart de en ridtur med Carro Noren, blev barbacka på Flisan:D mycket skojj, bra träning för balansen, höll mig kvar i alla gångarter, Flisan är underbar att rida:D En snabb sväng på stan med Emma och leta batteri till min mobil som håller en halv dag sen måste man ladda igen(y) men de är omöjligt att hitta!!! blir så less=/ Nattchaffis på kvällen!

Fredag: Frisören på morgonen!:D ååh de var på tiden vill jag lova, slingade och klippte toppar:) For hem där jag och Teres gjorde våfflor och drog iväg en snabbis till birsta för att fördriva tiden lite;D Sedan var de ridlektion som väntade!:D Alexandra Snadgren var borta så fick rida istället för henne!! :'D<3 wiie! ja antar att de verkligen var sista gången jag red där på ett bra tag=((  men vart superglad att hon fråga mig:D fick den nya hästen också, roligt att prova på:D

Lördag: Utsläpp av hästarna på morgonen, sen en ridtur med Teres i regnet(y) äh varför klaga, lite mysigt är de:)) hade ju regnjackor så. Hem, fick lunch serverad på momangen;D mammsen<3 AStrötta  somnade vi i soffan (power nap). Drog vidare till nästa stall Häggsjö där jag skulle hjälpa Teres med Fager, dock hade hon tappat en sko så blev inge ridande. Passade då på att prova ut nya träns och 2bett som inhandlades på fredagen;) Sova tidigt, har varit hur trött somhelst nu senaste dagarna!:O hoppas faan de inte är någon förkylning eller nå jävulskap på g!:@

Söndag: Ut till birsta och köpte svart plåt målarfärg, här skall målas!;D Gillar att måla så inga problem, målade tak/vind kanter lite bredare som vi har på innergården. 3½h tog de för mig, lite segt i slutet men de var kul, stor skillnad efter! Mycket snyggt:D dock måste ja måla igen för den var inte riktigt täckande=/ men får pengar för det(y)
Lite vemodigt idag för de var sista frukosten som alla satt samlade och åt heela famlijen även Teres, mamma och pappa är borta nästa helg och på vardagarna jobbar ju dom. Även sista finare middagen med alla, ååh sen dröjer de ett tag till nästa gång!:O
Drog senare till Tildis där dom hade ätit så satt och snackade en stund med gänget (Matilda,Amanda,Petra,Emma & Ida) trevligt,trevligt, dock lite olyckligt slut när vi fick åka akut till stallet för Tildis häst var rejält skadad:(( ååh inte kul när de händer saker med dom man älskar :'( inte för någon.

Men,men nu ska jag sova snart och proppa i mig massa vitaminer så jag INTE blir sjuk nu, inte den bästa tidpunkten att bli sjuk på kanske.. 10dagar kvar till Australien!

Natti,natti!

Lördagkväll!

Lyckad kväll vill jag lova!! Jag och Joss for hem till mig senare så jag också fick göra mig i ordning m.m:) tog en liten fördrink och 2shot under tiden. Traskade senare in till förfesten/avskedsfesten. Där var de fullt hus ordagrant! Alla var jätte trevliga där! Hittade såklart datorn med spotify öppet så bytte till "Teenage dirtbag" och nästan alla sjunger med;D så kul, förfesten fortsatte och det kom mer&mer folk dit.
Sammanfattning:
-Massor med folk
-Mulad med popcorn
-Matchmaker
-Vakten
-2 varningar av vakten för den höga volymen
-Väldigt trevligt! =)

Drog senare ner på staden, först stadshuset, gick en sväng i regnet och kolla resten av krogarna men blev stads tillslut:)
Insåg att de va roligast där, dansade bla med bananer i pyjamas där(y) haha så fult!;P hade varit en maskerad som sedan drog till stadshuset så de va en del roliga figurer där;)
Aja hände massa mer och hade en väldigt rolig kväll!!!:D Tack alla!

Halva dagen

Lördag:
Avskedslunch i Taras stuga och bada,fika och snackat massor. Hon ska ju iväg och plugga nu så de kommer förmodligen dröja ett bra tag tills jag ser henne igen!:(( Men as mysig stuga!!! några badade ju i 18gradiga vattnet medans jag,joss och några till valde badtunnan ist!;D mycket mer behagligt, 35grader efter lite eldande(y) blev lite bastu också! ååh jättemysigt va de där!

Sitter hos JOSS och väntar nu medans hon gör sig klar för nästa avskedsfest,Sophia som också ska iväg och plugga.
Snart blir det jag som ska ta avsked från alla!:O Hur ska de gå? ni kommer förmodligen se några tårar vilket jag antar att ni inte sett förut;) Nee men allvarligt! Kommer sakna alla så mycket!

Fredagen

Klev upp lagomt i tid och for till stallet, fixa och dona lite och red ut en sväng:) riktigt jobbigt tyckte Wille, varmt och en tung och obekväm!! westernsadel... hua har ont i rumpan nu efter 2dagar i den sadeln + sendrag i foten.

Hade lite att göra när jag väl kom hem, mamma och pappa for ju till dalarna igen, fredag-söndag. Pappa skulle tydligen cykla samma sträcka som dom kör vasaloppet!:O käämpigt men aja han vet ju i alla fall vad han ger sig in på!;)

Men tog i alla fall lite tid till att fixa naglarna!:D alltid lika kul! Fransk manikyr som vanligt. Har hittat ett mycket bra knep för de! Lägger ju först baslack sen lägger jag den vita lacken för hand, men när de är flera lager så tar de evigheter att torka! man kan inte ta någonstans! Bada händerna i vatten någon minut! Jag körde på kallvatten och de funkade perfa,perfa!

Såg klart sista Sällskapsresan men Emma Ö också, Suntrip är den bästa av dom kan vi konstatera(y)
Hem och åt glass med bananer och började på en film men Gustav och Teres men orkade inte se klart.

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -

Morgondagen väntar 2st avskedsfester :'(
En sväng till Taras stuga på fm, bada lite och fika
På kvällen är det avskedsfest för Sophia

Kanske hinner med en sväng på selånger och äta langos med Joss?;D

Grönan!

Snackade just med Joss och vi planerar att åka till huvudstaden och gå på grönan över en dag innan ja åker:D ååh askul ju!:D


Gårdagen

Jennifer kom förbi eftersom hon äntligen hade en ledig dag! stackarn jobbar heeela tiden men hade 2dagar kvar sen är hon klar:)) I alla fall så gjorde vi lite lunch och satte oss vid datan och letade lite tåg/buss och hotell ner till Stockholm. Bokade inget men saker börjar falla på plats och snart åker vi, 20 dagar kvar tills planet lyfter! ojojoj hur ska detta gå:O :D
For sedan en sväng till stallet med Tetris och tittade på hopplägret dock missade vi första gruppen där Mona var med:/ så missade min lilla älskling där men ska åka och titta idag igen:)
Senare åkte vi och beställde lite thaimat met Mandis &Tildis och spelade lite buzz, trevligt,trevligt:D

Denna dag så ska ja försöka städa, har kläder överallt!:( orkar inte börja.... Senare ska ja åka till stallet och ta hand om Wille, sen ska jag,Joss och Tetris titta på dagens hoppträningar:) Får se vad som händer ikväll, inget planerat än i alla fall.

Bio

Det vart bio med käraste Tetris ikväll!:D var inte riktigt planerat så 15min senare plockade ja upp Petra och for till bion där Baksmällan väntade. Båda hade hört att den ska vara så bra och rolig så måste ju se den då:) Den va faktiskt rolig, men hoppas att det aldrig kommer hända mig!;D

Voddler

Tänkte sova ut ordentligt idag eftersom de är andra lediga dagen nu men icke, vaknade nio och var superpigg!
Tog med vovven till skogen och sprang en runda, mycket skönt faktiskt!;D Senare for jag även till min föredetta klasskompis Emma och tittade på film och snacka massa:))
Ska vara med Tetris nu snart och se film, får se om de blir någon fler eller ej.

ÅÅH hittat bästa grejen nu!!! VODDLER!!:D de är som spotify fast med filmer!!!:D har dock inte lanserats än men snart! underbart!

gå in och registrera medlemskap så länge!
www.voddler.com

Ledig!

ååh äntligen har jag jobbat färdigt!:D sista dan i lördas! nu ska jag njuta av dom sista veckorna i Sverige! eller lata mig kanske..:P båda delarna!:D vara så mycket jag kan med alla kompisar!! för kommer sakna er ORTOLIGT mycket!!!

Lördag:
Sista dan på jobbet
Kräftskiva hos Mandis, jätte mysigt!!:D tack Mandis!
Utgång, väldigt kul!;D

Söndag:
Mamma, Pappa och Prickan kom äntligen hem från dalarna! Dom har varit borta i evigheter :(
Film hos Tetris!:D

Såå, nu när jag inte jobbar så ska ja börja blogga ordentligt!:)

21dagar kvar till ja lämnar Sundsvall och 22dagar far jag från Sverige!


RSS 2.0