Sjuk:((

Hua är inge pigg:( Är näst intill ALDRIG skul så kommer de just lagom nu.. weey jag skulle ju hälsa på Joss nu till helgen, och som jag längtat. Erkännde för mig själv imorse att jag nog är sjuk.. Tänkte ju åka till stallet på morgonen för jag hade "glömt" Vector på stallgången med sadel och träns.. Men jag hade inte ens Vector igår så insåg att jag yrade på ganska rejält.. haha..

Hittade lite förkylnings tips om de är någon fler som är i samma sits
http://nasvis.se/forkyldningstips.php

+att jag vräker i mig frukt!:D de har jag inget emot(a)

Julklapps tips till Emma

Ett biljardbord till Mozart!;D

haha måste slänga med den här också xD


Grattis Tetris<3

Fina minnen, saknar dig<3

Blink 182


Parodi på:
Backstreet boys, five, britney spears, christina aguilera m.m


Går aldrig ur tiden

Hundgodis på donken

Japp, när mamma och pappa skulle hem från stugan i Mora for dom på mcdonalds drive in/ drive thru.
Personalen såg att Prickan (vovven) satt bak i bilen och gärna ville beställa något men fick inte sin röst hörd.. Men snälla som dom är på donken så skickade dom med en påse hundgodis till lille Pricken:D
Tråkigt bara att Prickan är så kräsen av sig och spottade ut levergodisen..., nee ska man bjuda henne på något ska de vara frolic..



Bil

2 extrajobb, skola och häst:) njuter av livet faktiskt. Mysigt nu när hösten kommer åååh jag längtar till VINTERN!:D ska bli så himla kul:D:D ska åka slalom så mycket jag kan!

Idag har jag letat bil, har nog hittat en som duger:) Kan ju inte köra Marie (amazonen) i vinter, inte den säkraste bilen om man säger så..

Nee nu ska jag äta vindruvor och plugga...

uppg. 1 Photoshop övningar
https://portal.miun.se/~anla1039/dt049g/lab11/index.html


Businessaward

Mamma tog hem priset som årets ambassadör:) Pappa får vara nöjd att vara bland dom 3 nominerade av alla i Sundsvall som årets ny företagare.

Trevligt var de och god mat:)

Fram tills nu

Var med Emma till Härnösand när hon tävlade, gick riktigt bra för henne som ni nog vet;) Första rundan gillade jag bäst!;D Hon sattsade riktigt bra och tog några snäva vägar i omhoppningen:)) Grattis grattis!:)) Vädret var dock inte det bästa, regnade för det mesta men aa de är det svenska vädret de;) Klagar ej för de är alltid kul att följa med Emma + hennes mamma och pappa som är med, dom är så himla snälla!:)

I måndags så var pappa och jag till ikea och köpte kontors möbler. Mamma och jag blev lite less att pappa hade kontoret inne i tvrummet.... så nu har vi ett kontor i mitt gamla rum. Perfekt för mig också för de är 2arbetsplatser så jag har en när jag sitter och pluggar så jag får något gjort;)

Tisdagen var mest plugg och var på ridskolan med Emma, kikade på Johannas hoppgrupp. Kul att kika på men jag har ju aldrig varit ett fan av skitsnack.. När man är på en träning så är man där för att lära sig och utvecklas, då kan man inte förvänta sig att alla på träningen rider helt felfritt! ödmjukhet var ordet..

Idag onsdag är det plugg som gäller, tänkte dra till birsta och shoppa lite för de var länge sedan;P sen ikväll är det stallmöte och om jag hinner så vill jag kika på när Emma tränar:))

         


Lördag

Har pluggat en hel del denna vecka.. men har varit lite förvirrad men de börjar reda ut sig de där nu:)
Har varit på himlabadet och lekt, inte så stort men väldigt fint. Var in på deras relax också:) Bastsde bastu 90C och direkt i poolen med 13C !!! Fy fan jag flög upp! Jennifer doppade sig 2 gånger hua.. Skönt att åka dit på en vardag för de var väldigt lugnt:)

Kört hästtransport med häst i!:) Inga problem alls, Vector hade nog inget att klaga på han heller.

Magnetparty har jag också varit på. Det är smycken och grejer med magneter i som tydligen ska vara bra om man har ont i kroppen. Ökar blodcirkulation m.m, de var interesting:) Mamma köpte några smycke.

Utgång på onsdagen, var på kåren och sen gick vi på allstar och tog en drink och surrade.

Juste var och kikade på min gamla fredags grupp som hade hoppning:)) Roligt att se hur dom har utvecklats!:D

toy story 3

Var på bio igår, toy story 3 i 3D;D trevligt,trevligt vare:)

Ronja,Jennifer,Mikaela,Jag och Carro

Milano!

Japp, jag och familjen (Teres är inräknad där) far till Milano i oktober!:D
Shoppingstaden!:D kan de bli bättre? jo jag får en fet lön 25sep så jag KAN shoppa:D
Italien=pasta=jag älskar! haha aa blir nog jäkligt bra dehär:D ska till en stad Bergamo 3-4mil utanför Milano och kika lite. Pappa var ofta där på träningsläger när han var tävlingscyklist. Nyfiken att se hur han har bott och kul för pappsen att se det igen.
Ja kan de bli mycket bättre?
Ska dock inte shoppa upp alla pengar för jag vill åka till Petra och se hur hon har det +London är såååå mysigt!:)


kodning

har träffat några av mina klasskompisar idag och pluggat, går mycket lättare när man är fler:) Har varit i stallet och pysslat med Vector och ridit ut en sväng med Emma. Senare drog vi till Veromoda på tjejkväll 15%. Blev ett inköp i alla fall:)

Igår provade jag alla ridstövlar Carro hade i butiken också... haha hittade några som var helt ok, 20% på dom och jobbade av 400kr också, hjälpte till på inventeringen:) perfa;D

1år på pricken

2september för ett år sedan började min och Jennifers resa i Australien! sjuuuuuuuukt vad tiden går fort!



RSS 2.0