Hoppträning

Idag tränade jag och Vector igen. ÅÅH de är så himla kul!!!:D

make up modell

Idag fick jag sitta modell 2gånger för ett gäng som hade slutprov till att bli diplomerad make up artist:) De var riktigt kul och dom var jätte duktiga! Blev häftiga ögonskugger vill jag lova!:) Snappade upp lite tips och trix också.

Milano!

Sitter på arlanda och väntar på att gå ombord:) Blir en härlig trip med MASSOR av shopping nu när pappa gett både mig och Gustav 10 tusen var att shoppa för, SNÄLL PAPPA<3 och mamma bjuder på resa och hotell, ÄLSKAR DOM! ska gå på min första fotbollsmatch där och äta massor med pasta!!! ha det så bra så får ni bilder sen

Träningsvecka

Jag och Vector grejar det riktigt bra denna vecka. Tränade dressyr i måndags och det gick riktigt bra:D Fick bra övningar och tips av Johanna som för övrigt är en grymt bra tränare!!
Hade hoppning idag, ååh hade nästan glömt hur jäkla kul det är!!!:') +att det gick riktigt bra där med! Trodde jag skulle vara lite ringrostig men Johanna sa att de var superbra:D wiii glädje är vad jag känner! Vilken jäkla toppen häst Vector är!!!<3 :')

Resultatet


Bowling

Var och Bowla med Mandis,Viktor och Emma:D Dock började det inte så bra när jag och Emma for till fel bowlinghall i stan! När vi skulle gå in var dörrarna låsta där, dom hade tydligen gått i konkurs:O Brummade snabbt som attan ut till birsta med Marie (röda faran). Viktor vann med marginal och halverar man hans poäng hamnar vi på min och Emmas nivå, Mandis var mellan där. Jag förlorade med 1p mot Emma, SURT! haha men vann ju "andra perioden" i alla fall får nöja mig med de;D
For sedan hem till mig och såg the blind side, åt glass, melon och vindruvor, MUMMMMMS:D
Tack för en TREVLIG kväll!<3

Nageltips

Provade på detta ikväll, lite krångligt i början men riktigt kul:D övning ger färdighet

Inköpt

Har nu införskaffat bumpits som jag har velat prova ett bra tag:)) Volym i håret, spännande!


http://www.happyhair.se/bumpits-blond-p-1807.html

RSS 2.0