Onsdag

Helt ledig!:o så for till stan med Emma, hon var ledig på förmiddagen;)
Tog med mig Jennifer till stallet och red ut en sväng sen på kvällen åkte vi slalom i södrabacken:) länge sen jag åkte nu men så jäkla kul! :D

Så nu har världens bästa bloggare med asroliga inlägg gjort sitt för idag;D hehehe(a)


Lunch på coffehouse:D mums


Tisdag

ÅÅh de var en bra bra dag!:D Jag gick till frissan på morgonen, slingade och klippte. Äntligen har jag hittat en frisör som jag gillar igen:) Sen fixade jag naglarna:D Första gången jag provar de, blev väldigt nöjd och de var ½priset för nya kunder så 300kr betalade jag!:) Var även en sväng på stan och shoppade lite smågrejer sen for jag till jobbet.
Glaaaad:))

Alla <3 dag

Ja, gjorde inge megaroligt... jobbade, många som köpte blommor konstigt nog.. Åt mat när jag kom hem;)
Ringde Joss på kvällen och vi tjattrade på så vi slog rekord! 3h 43min och 23sekunder!!!! hehehe aa vi gick igenom allt i minsta detalj kan man säga:))

14/2

Det har varit så mycket nu några dagar så jag har inte haft tid att blogga eller sitta vid datorn men nu kommer en update!

Har jobbat, citygross hela veckan sen Equeen fredag lördag. Gick riktigt bra att jobba där, lite ringrostig de var ju 2år sen jag jobbade där men Lisa Andrén var också med. Anledningen var att Natalie och Carro var på mässa i Stockholm.

Söndag var ÄNTLIGEN min första lediga dag på ca 2veckor, mycket skönt så då passade jag på att vara med på Björne träningen på färsta ridklubb:) Var riktigt roligt, dock kanske de inte gick toppen men de ska de kanske inte göre på träning heller:P För då ska man ju träna på de som man inte kan eller?;P haha men de var inte katastrof heller han tyckte det såg bra ut och jag fick lite tips:) Men är ändå nöjd!:D de var roligt!
Köra transporten gick också väldigt bra! Vector är ju så lätt att lasta så allt gick smärtfritt:)) Och tack till Teres och Lovis som hjälpte mig:)

Vad mer, jo jag körde fast på parkeringen här hemma med min minibil:P haha men de var ju snöstorm så inte så konstigt kanske.. Men den gick att få loss med Pappas bil:) Men sen när jag skulle låsa ytterdören till huset så funkar faan inte de heller... får åka på statoil och köpa låsolja.. grannarna hade samma problem, så nu är jag lite less på vintern faktiskt..=/

Men varje dag som går så närmar sig sommaren så den är nog här snart!
Vill till nått varmt land och bli bruun!



Men nu ska jag iväg och jobba på cg, over and out!

8/2

Jobbar hela tiden så har inte allt för mycket att skriva. Citygross bygger ut i alla fall;) hehe blir fik och bageri m.m så de blir nog bra de:) Varit med och öppnat på Equeen/Kings eftersom jag ska jobba extra där nu i helgen när Carro och Natta är på mässa. Så ska jag jobba lite där med nu under våren för då är de mycket mässor och föreläsningar hit och dit:) så de blir ju bara bra.

Juste, fick låna värmespolar av Teres!
Läste på http://www.veckorevyn.com att dom ska tydligen vara bättre på längre hår och hållbarare:)
Resultatet blev ett jäklakrull!! vill jag lova hahaha, lägger inte ens upp bild på de;P fick platta ner luggen lite eftersom jag inte vill se ut som någon 80-talist hehe;) men blev fina lockar och bra volym:) Kan tänka mig att skaffa egna i alla fall:) ni får en efterbild någon annan gång:P


söndag

haha, ja som sagt har emma hjälpt mig att fixa lite med bloggen och jag har lovat att försöka blogga ett tag nu. Dock är mitt liv asroligt och händelserikt så de kommer bli väldigt långa inlägg:P
Jobbar, tränar, shoppar och stallet... japp där har ni mitt liv för tillfället;P

Okeej aa jag hänger med mina kära underbara vänner också!:D Igår lördag så åt vi middag och vin här hemma hos mig. Väldigt trevligt, spelade spel och sjöng synd bara att jag skulle jobba tidigt dagen efter så tog de lite lugnare.

Ikväll har Emma varit här och gjorde ett försök att bränna upp huset;( svarta popcorn med andra ord (inte gott)..
Köpte nya och kikade på film:)) bakade en sockerkaka gjorde vi också, duktiga tjejer!


Övrigt så är jag själv hemma eftersom mamma och pappa är utomlands 3veckor, stackars! Jag vill också sola och bada, bo i ett gulligt hus på stranden... MEEN vi har ju faktiskt +grader vissa dagar nu så ska inte klaga.

Gästbloggning

Halli Hallå alla Annas miljontals bloggläsare!

Jag förstår att ni tyckt att det varit väääldigt tomt här.. Anna har ju lixom inte varit världens flitigaste bloggare..:/ Men hav förströstan! Hon ska nu försöka igen. Hur bra!? :D Hoppas det håller lite längre denna gång, hehehehhe...

Jaja, tänkte bara säga det!
Nu ska jag och Anna-Panna laga mat och se på filmen "Easy A" TJARÅÅÅ!

// Emma


RSS 2.0